Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Z Fold 6 sızıntıları, daha geniş bir dış ekran sunulacağını gösteriyor

Yaklaşan Samsung Galaxy Z Fold 6 hakkında internet üzerinde çok sayıda sızıntı ortaya çıktı ve sahip olacağı iddia edilen kamera özelliklerini, pil boyutunu, çip stratejisini ve hatta Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6’nın piyasaya sürüleceği söylenen farklı renk seçeneklerini sundu.

Şimdi ise güvenilir sızıntı kaynağı IceUniverse tarafından X üzerinde paylaşılan bir görüntü, Samsung Galaxy Z Fold 6’nın dış ekranının ekran koruyucusu olduğu söylenen bazı örnekleri gösteriyor. Görünüşe bakılırsa Galaxy Z Fold 6’nın dış ekranı Galaxy Z Fold 5’e göre biraz daha geniş olacak.

Samsung’un Galaxy Z Fold 5 tasarımıyla sunduğu dar ve uzun dış ekranı pek çok kişi tarafından beğenilirken, pek çok kişi de bu ekranın biraz daha geniş olmasını istiyordu. Galaxy Z Fold 6’ya ait olduğu iddia edilen dış ekrana bakıldığında, üst seviye katlanabilir modelde dar ve uzun ekrandan vazgeçilmiş gibi görünüyor.

Galaxy Z Fold 5’in 23:9 en-boy oranına sahip dış ekranı, uzun ekranıyla günlük görevleri ve uygulama işlemlerini biraz zorlaştırıyor. Sızıntı kaynağı IceUniverse’in söylediğine göre, Galaxy Z Fold 6’nın dış ekranının ekran koruyucusu, yaklaşık 60,2 mm genişliğiyle Galaxy Z Fold 5’in 57,4 mm’lik ekranına göre daha geniş bir dış ekran sunuyor.

Sızdırılan görsellerde beliren başka bir tasarım değişikliği ise Galaxy Z Fold 6’nın tasarım dilinin, Galaxy S24 Ultra’yı takip ediyor gibi gözükmesi. Ekran koruyucularının daha keskin köşeleri, Galaxy Z Fold 5’teki yuvarlak ve yumuşak köşelerden uzaklaşıldığına işaret ediyor.

Bu değişikler çok büyük gibi gözükmeyebilir ancak telefonun günlük kullanımda bir etki yaratacaktır. Ayrıca, önceki nesil katlanabilirler, birinci sınıf bir fiyat etiketiyle gelseler de iyi bir kamera sistemine sahip olmadıkları için Samsung’un daha iyi bir kamera sistemi eklemesi de gerekiyor.

kozan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu